Wie zijn wij? 

Wij zijn twee broers die geboren en getogen zijn in het bourgondische zuiden. Dat bourgondische is door de jaren heen in onze karakters verweven, aangezien we op jonge leeftijd al geleerd kregen dat je elke dag moet genieten met je geliefden. En zeg nu zelf, wat is er beter dan te genieten met goede wijn en lekker eten? Naast deze karaktereigenschap zijn wij ook ondernemend ingesteld en zoeken wij naar manieren om mensen een ultieme beleving te kunnen geven. Al met al heeft dit zich ontplooid in ons bedrijf 'Taste The Grape'.


Onze inspiratie

Wijn is een van de meest gedronken alcoholische dranken ter wereld. Dit is terug te zien in de oneindige keuzemogelijkheden, wat het lastig maakt om de passende wijn te kiezen. Daarbij komend zijn er ook veel verschillende aspecten waar rekening mee gehouden kan worden, wat de toegankelijkheid van wijn sterk doet verminderen. Als ik een gerecht met zalm ga maken, welke wijn past hier dan het beste bij? Ik heb zin in een zachte fruitige rode wijn, maar welke wijnen vallen binnen deze categorie? Allemaal vragen die wij herhaaldelijk voorbij horen komen en graag bij helpen.

Daarnaast liepen wij zelf tegen het probleem aan dat we op verscheidende momenten zin hebben in één, twee of drie lekkere glazen wijn. Het gevolg was dat er meermaals een halve fles wijn over bleef, die jammer genoeg ook verschillende keren in de gootsteen is beland. Alhoewel wij op de hoogte zijn van de bestaande kleinere flesjes, zijn dit toch vaak de goedkopere wijnen. En laat dat nu net het tegenovergestelde zijn van de voorkeur die je hebt tijdens het drinken van een gelimiteerd aantal glazen.

Kortom, we zijn tot de conclusie gekomen dat wij hier graag onze bijdrage aan willen leveren, wat heeft geleid tot het ontstaan van 'Taste The Grape'.


Onze visie

Taste The Grape wil voor jou een ultieme beleving creëren.


Onze aanpak

  • Op een toegankelijke en inspirerende manier kennis delen
  • Hoge kwaliteit in klein formaat
  • Op een maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen


BEKIJK HIER ONS AANBOD